Gledatelji oduševljeni
27

Netflixova humoristična hit serija "Nobody Wants This" dobija nastavak

D. V.
Youtube/Screenshot
Youtube/Screenshot
Nova Netflixova humoristična serija "Nobody Wants This" koja je oduševila gledatelje, dobit će nastavak.

Od početka prikazivanja prošlog mjeseca ova serija se nalazi među najgledanijim sadržajima na Netflixu, a mnogi gledatelji prozvali su je najboljom serijom godine.

Prva sezona serije imala je 10 epizoda od kojih je svaka trajala 30 minuta. U glavnim ulogama su glumica Kristen Bell i glumac Adam Brody, a ostalu glumačku postavu čine Justine Lupe, Timothy Simons, Jackie Town, Sherry Cola.

Radnja serije prati odnos voditeljice podcasta Joanne (Kristen Bell) i rabina Noe (Adam Brody). Joanna je glasna feministkinja i vodi podcast o vezama, dok je Noah mladi rabin, a ono što je izazov je njihov poseban odnos.

Autorica serije Erin Foster je pojasnila da je serija inspirisana njenim životom, jer je njen suprug druge vjere.

Ono što je novitet u drugoj sezoni je da će na ovom nastavku raditi tim koji stoji iza hit serije "Girls", Jenni Konner i Bruce Eric Kaplan, a projektu će se pridružiti kao showrunneri.

Oni će voditi cjelokupnu produkciju i biti zaduženi za kreativan smjer priče, nadgledanje scenarija i glumačke postave i bit će zaduženi za svaki detalj koji gledatelj vidi na ekranu. Kroz drugu sezonu bit će nastavljen prikaz odnosa Joanne i Noaha i njihove posvećenosti vezi.

Prema reakcijama gledatelja, za očekivati je da će i druga sezona koja će biti prikazana u 2025. godini oboriti rekorde gledanosti.