Nakon 19 sezona
39

Objavljen novi isječak serije "Uvod u anatomiju" u kojoj Ellen Pompeo odlazi iz serije

L. R.
Ellen Pompeo posljednju epizodu će odglumiti u februaru (Foto: Instagram)
Ellen Pompeo posljednju epizodu će odglumiti u februaru (Foto: Instagram)
Serija "Uvod u anatomiju" jučer je u novom traileru otkrila više detalja o odlasku uloge Meredith Grey, koju je kroz 19 sezona glumila Ellen Pompeo.

Kako je već poznato, serija originalnog naziva "Grey's Anatomy", koja se emitira već godinama unazad, u novim nastavcima vratit će se bez glavnog i mnogima omiljenog lika liječnice Meredith Grey.

U novom isječku iz "I'll Follow the Sun" Meredith se sprema napustiti Gray Sloan i Seattle dok joj prijatelji i kolege priređuju zabavu iznenađenja za odlazak.

"Ponekad je promjena dobra, ponekad je promjena sve. Znate, vjerojatno ću se vratiti naredne sedmice", izjavila je Meredith u svojoj posljednjoj epizodi.

Fanovi su mogli prepoznati izvedbu pjesme "Chasing Cars", koja je prije korištena kako bi označila neke emotivne scene. Kako se čini, pjesma nagovještava konačni raskid veze između Meredith i njenog partnera u seriji u nadolazećim scenama.

Nedavno je u svojoj objavi na Instagramu istakla kako ovo nije kraj njenom pojavljivanju u seriji te da se njen lik svakako namjerava ponovo pojaviti u pojedinim epizodama. Njezina posljednja epizoda bit će emitirana u SAD-u 23. februara.