Virili kroz prste
42

Objavljen snimak reakcija publike na novi "Terrifier": Užasnuto su posmatrali scene

A. Ć.
Film "Terrifier" i njegovi nastavci su poznati po scenama koje užasavaju gledaoce, ali prve reakcije ukazuju na to da je posljednji dio "najgori" do sada. Ove sedmice je imao svoju prvu projekciju u Velikoj Britaniji.
Novi snimak pokazuje reakcije publike na projekciji "Terrifiera 3" gdje je samo nakon uvodne scene devet ljudi napustilo projekciju.

Uz to, dvije osobe su se onesvijestile na nedavnoj projekciji filma u Australiji, dok je hitna pomoć pozvana na projekciju filma u Chicagu.

Na snimku podijeljenom na YouTubeu mogu se vidjeti gledaoci u kinu koji kroz prste gledaju određene scene, posmatraju ekran zgroženi te u više navrata skreću pogled.

"Ukoliko je 'Terrifier 3' utjecao na vas, javite nam ukoliko vam je potrebna dodatna podrška u ovom trenutku", također je navedeno. Također je izdato upozorenje da film sadrži ekstremno nasilje.

U intervjuu za JoBlo, reditelj Damien Leone rekao je o prvoj sceni:

"Zabilježite moje riječi. Garantujem vam da će prvih pet minuta ovog filma biti veoma kontroverzno, ali to čak nije ni velika scena ubijanja. Zato sam mislio da moram sam da snimim ovaj film, jer je previše lud. Ako ste mislili da je vladavina terora u drugom dijelu bila ekstremna, još niste ništa vidjeli".

"Terrifier 3" donosi priču o klovnu Art koji započinje ubilački pohod mještana okruga Miles dok mirno tonu u san na Badnju večer.

Uloge u ovom filmu ostvarili su David Howard Thornton, Lauren LaVera, Antonella Rose, Elliott Fullam i drugi.