Stiže u martu
12

Pogledajte kratki teaser video koji najavljuje novu sezonu reality serije Georgine Rodriguez

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon uspjeha prve sezone reality serije "Soy Georgina" o životu Georgine Rodriguez, Netflix je najavio drugu sezonu, a sada je otkriveno da stiže u martu.

Podijeljen je i kratki teaser video koji najavljuje povratak serije koja prati život djevojke jednog od najboljih nogometaša svijeta - Cristiana Ronalda.

"Sutra je godišnjica izlaske serije 'Soy Georgina'. Želim vam zahvaliti što smo ušli u top 10 na svijetu s ovim mini teaserom. Volim vas", poručila je u opisu snimka.

"Ona je predivna, ona je kao diva", govori glas u pozadini videa dok prikazuje isječke događaja kojim je prisustvovala.

"Drage, vratila sam se", govori Georgina u jednom trenutku dok se mogu vidjeti snimci njenih izdanja s crvenog tepiha, iz kupovine, a u jednom trenutku izgovara "drago mi je zbog njih, ali briga me šta imaju Rihanna i Beyonce. Ja sam Georgi".

Još i prije nego je objavljena na Netflixu, serija "Soy Georgina" dizala je veliku prašinu, a i po izlasku reakcija nije nedostajalo. Serija je ušla u top 10 najgledanijih na globalnoj listi streaming platforme te je ubrzo najavljeno da će se snimati i druga sezona.

Premda je iz teasera još uvijek nejasno šta sve nova sezona donosi, tokom španskog festivala posvećenom televiziji nazvanom "FesTVal" u septembru prikazan je isječak iz predstojeće druge sezone gdje je otkriveno da će govoriti o porodičnoj tragediji gubitka sina.