Prilika će to biti da se pokažu stari, zaboravljeni recepti tradicionalne bosanskohercegovačke kuhinje. Vidjet ćete i kako se sprema iftar u Sandžaku, jer su nam dvije sjajne domaćice iz ovog kraja otvorile vrata svog toplog doma.
Restorani će također predstaviti svoju bogatu ponudu, otkriti male kulinarske tajne, pokazati kako lijepo servirati iftarsku večeru. Iako većina domova u BiH ima već svoj tracionalni red tijekom Ramazana, uvijek je zanimljivo vidjeti kako se poštuje tradicija u drugim krajevima i u drugim kućanstvima. Bit će i za naše podneblje neobičnih jela poput specijaliteta "Pide sa mesom"ili "Šumski orman kebab". Najaznimljive će sigurno biti vidjeti kako određene sitnice ili mali zahvati mogu tradicionalna jela učiniti još zanimljivijim i neobičnijim.
Posebne emisije Stol za 4 povodom ramazana emitirat ćemo tijekom cijelog mjeseca posta, a stalni termin emisije je u 18 sati od ponedjeljka do četvrtka. Prvu emisiju možete pogledati već večeras samo na OBN-u.