Reboot serije
4

Reditelj Tim Burton na male ekrane vraća seriju "The Addams Family"

E. Sk.
Karikaturista Charles Addams stvorio je porodicu Addams davne 1938.
Karikaturista Charles Addams stvorio je porodicu Addams davne 1938.
Najsavremenija TV porodica "The Addams Family" vraća se na male ekrane, ali u nešto drugačijem izdanju.

Reditelj Beetlejuicea i Batmana Tim Burton razvija reboot serije, a imat će i funkciju izvršnog producenta, radeći zajedno s dvojcem Alfredom Goughom i Milesom Millarom, koji će biti i glavni scenaristi. Gough i Millar najpoznatiji su po stvaranju i produkciji hit serije DC Smallville.

Prema Deadlineu, postoji mogućnost da Burton preuzme još veću ulogu osim svojih izvršnih producentskih dužnosti. Navodno je reditelj u pregovorima da režira i sve epizode porodice Addams.

Deadline također izvještava da projekt trenutno nudi više mreža i usluga streaminga na projektu, uključujući Netflix, koji je izdvojen kao jedan od vodećih.

Poput animiranog filma iz 2019., i ovaj će se film o porodici Addams odvijati danas, a Wednesday Addams glumit će glavni lik. Serija bi se pričala iz njene perspektive i pokazala bi gledaocima kako bi joj svijet izgledao da je ovdje 2020. godine.

Karikaturista Charles Addams stvorio je porodicu Addams davne 1938. godine. Ponovno pokretanje igranog filma u kojem glumi Anjelica Huston s početka 1990-ih i dalje je omiljeno među fanovima.