Brojni komentari
23

Slavni glumac neprepoznatljiv na snimanju novog filma: Možete li pogoditi o kome je riječ?

I. S.
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Slavni glumac nedavno je fotografisan u New Yorku na snimanju filma "Marty Supreme", a mnogi njegovi fanovi smatraju da izgleda neprepoznatljivo. Znate li o kome je riječ?

Na fotografijama i snimcima je Timothee Chalamet. Njemu je u spomenutom filmu pripala glavna uloga ping pong zvijezde Martyja Reismana. Iako je ovo kinematografsko ostvarenje zasnovano na njegovoj životnoj priči, zastupljeni su i elementi fikcije.

@entertainmenttonight

Timothée Chalamet looks completely unrecognizable on set for his upcoming A24 film, 'Marty Supreme' 😳 #timotheechalamet #a24 #nyc

♬ original sound - Entertainment Tonight - Entertainment Tonight
Na društvenim mrežama su uslijedili brojni komentar na račun Chalametovog izgleda.

"Nema šanse da bih ga prepoznala da niste napisali", "Je li ovo zaista on?", "Jedan od najboljih glumaca današnjice. Transformiše se za svaku ulogu", "Ova frizura mu savršeno pristaje", neke su od reakcija na TikToku.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

"Marty Supreme" je režirao Josh Safdie. Osim Chalameta, u njemu glume i Gwyneth Paltrow, Fran Drescher, Odessa A'zion i drugi.

Chalamet ima 28 godina. Karijeru u svijetu filma započeo je 2012. u seriji "Homeland". Svjetsku slavu stekao je 2017. zahvaljujući filmu "Call Me by Your Name". Bio je nominovan za Oscara za najboljeg glumca.

Od prošle godine je u vezi s Kylie Jenner. Glasine da se zabavljaju počele su kružiti u januaru 2023., a nakon nekoliko mjeseci su se počeli pojavljivati zajedno u javnosti.