Objavljen snimak reakcija
40

Stiže nastavak jednog od najstrašnijih horora: Filmska ekipa jedva je gledala scene

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Treći dio "Terrifiera" stiže ove jeseni, a film čije su prethodne nastavke označavali jednim od najstrašnijih horora nastavlja u istom stilu. Nedavno su objavljene reakcije članice ekipe koja je radila na njemu dok jedva uspijeva odgledati neke od scena.

Signature Entertainment je na Twitteru podijelio snimak reakcije članice njihovog tima nakon što je imala priliku pogledati prve kadrove filma.

Crno-bijeli video prikazuje uposlenicu kako se trza, a zatim pokrica oči rukom, okreće lice od ekrana i povremeno viri.

Vidljivo je da se zaista muči da gleda, uz trzanje s vremena na vrijeme. Šta god da je na ekranu, očigledno je previše za podnijeti.

Opis snimka dodaje: "Ona više nikada neće biti ista. Doživite ono što je vidjela i više samo u kinima od 11. oktobra".

Uposlenica prikazana na snimku nije jedina kojoj je film "teško pao", a čak se i glavni glumac mučio tokom snimanja scena. Reditelj Damien Leone je ranije na društvenim mrežama podijelio da su snimili neke od najužasnijih scena franšize, a da je glavni glumac David Howard Thornton skoro povraćao od mučnih scena.

Podsjetimo, prethodni dijelovi franšize uzrokovao je da gledatelji povraćaju i padaju u nesvijest zbog intenzivne krvi i uznemirujućih scena, a i sam producent filma podijelio je upozorenje za one slabog želuca i srca.

"Terrifier 3" sustiže Siennu (Lauren LaVera) i njenog mlađeg brata Jonathana (Elliott Fullam), pet godina nakon događaja iz prethodnog filma, koji je završio tako što je Sienna zagrlila duh anđela ratnika i odrubila glavu Artu.