"Obično neobični pjesnik"
27

Takmičar Supertalenta iznenadio je žiri neobičnim nastupom, Maja mu priznala: Mislila sam da ste ludi

N. O.
Screenshot/Nova TV
Screenshot/Nova TV
U posljednjoj epizodi Supertalenta predstavio se takmičar koji je iznenadio žiri neobičnim talentom. Naime, riječ je o Jovici Nikoliću koji se naziva obično neobičnim pjesnikom, a predstavio se svojim pisanjem i pričanjem na isto slovo.

Pojasnio je da je riječ o tehnici tautogram, gdje sve riječi počinju istim slovom. Tokom nastupa žiri ga je gledao u nevjerici.

Otkrio je kako je penzioner, ali ne vrsta koja ne izlazi nigdje, kao i da je dupli lav u horoskopu te ispričao: "Madonna je rođena 16. augusta, ta neka energija duplog lava tjera me i dalje na rad. Kad sam se smjestio u hotel, dočekala me soba broj 103, inače broj 13 mi je sretan broj, dok sam radio bio sam na mjestu 1237 - kad se zbroji 13, imam 67 i to daje 13, i moje ime i prezime daje 13".

Sve ovo što je ispričao, uz nastup, uzrokovao je da Maja Šuput prizna: "Ja ću biti brutalno iskrena, ja sam mislila kad ste ušli da ste vi malo ludi, ali vi ste genij".

"Imala sam lošu pretpostavku kako će ovo završiti, vi ste to demantovali", priznala je Martina te dodala da ju fascinira brzina kojom izgovara riječi.

Davor je dodao kako "jedino jedan jedinstveni Jovica može proći dalje".