Mnoge je iznervirao
2

Zbog predugog predstavljanja u Potjeri postao hit: Pozdravljam Doroteu, htio sam je pitati za broj

L. R.
Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube
Takmičar iz hrvatskog izdanja kviza "Potjera" zbog predugog predstavljanja postao je hit na mrežama.

U jednoj od epizoda koja je nedavno emitovana, takmičar Nikola iz Zagreba prvi put se takmičio u ovom kvizu te se potrudio da gledatelji saznaju što više o njemu.

Iako mu je voditelj Joško Lokas na početku tražio da se još malo predstavi, Nikola to nije ozbiljno shvatio. Na početku je rekao da radi kao IT stručnjak, ima 28 godina i živi u Zagrebu.

Njegov nastup možete pogledati od 01:00.

"Prvi put sam ovdje. Što se tiče hobija, imamo šah, španski jezik, gitara, društvena igra Catan, šetnju, kuhanje i naravno, nogomet, futsal. Odmah pozdravljam svoju ekipu King's League Zagreb, Federico i ekipa", započeo je takmičar.

Lokas mu je tada rekao da ima sve preduslove za fantastičnog takmičara, ali tu nije bio kralj njegovog predstavljanja.

"Moji saigrači su većinom iz Latinske Amerike, jedan Francuz, pozdravljam ih iako mi nikad ne dodaju loptu. Ne kažem da sam bolji od njega, mogao bih igrati Gvardiolovu poziciju, obojica smo čvrsti i ne damo se 'cimat'", nastavio je.

Joško Lokas ga je prekinuo pitavši ga koga će pozdraviti.

"Pozdravljam sve svoje bivše obožavateljice. Idemo redom, to su: Tea, tri Sare, Paula, Tihana, Luza, Nahin, Flavija i na kraju, ne možemo nikako zaboraviti Katju. Volio bih pozdraviti i Doroteu, ona nije možda moja obožavateljica, radi u kafiću poznate franšize. Ima zanimljive frizure, uvijek sam je htio pitati za broj, ali nisam skupio hrabrost", rekao je.

No, dok se voditelj Lokas smijao, mnogi gledatelji nisu bili oduševljeni njegovim predstavljanjem.

"O Bože, koliko se ovaj prvi takmičar njiše, zavrtilo mi se u glavi. Veoma sporo govori, a pozdrave odugovlači", "Da li iko provjera ovo? Ima li testiranje na drogu", "Više minuta predstavljanja nego broj tačnih odgovora", "Nikad dosadniji takmičar" bili su samo neki od komentara.

Inače, nakon dugog predstavljanja i pozdrava, Lokas ga je upitao da li je za neka pitanja, budući da se došao takmičiti u kvizu. U prvom dijelu igre odgovorio je tačno na tri pitanja, a na ploči je izabrao višu ponudu od 5.000 eura i uspješno prošao, ali u timskom dijelu kviza nije uspio pobjeći lovcu Mladenu Vukorepi.