Gledao u njen dekolte
100

Hrvatski muzičar progovorio o viralnoj fotografiji iz 2011. godine: Sanja nije htjela pričati sa mnom

N. O.
Screenshot/RTL
Screenshot/RTL
Hrvatski muzičar Dino Jelusić bio je gost nove epizode "Knjazališta" gdje se prisjetio viralne fotografije na kojoj gleda u dekolte Sanji Doležal, a koja je završila čak i u showu Davida Lettermana te je podijelio i Charlie Sheen.

Jelusić je u ovoj epizodi posjetio dom penzionera Sveta Ana u Zagrebu gdje je na nekoliko sati živio kao jedan od njh. Pored ovog iskustva, u emisiji se prisjetio i neugodne scene iz djetinjstva.

Naime, Jelusić je bio gost u emisiji Sanje Doležal kada je imao 12 godina, a tada je zabilježena fotografija na kojoj djeluje da joj gleda u dekolte. Otkrio je da zbog ovog snimka Sanja nije željela razgovarati s njim.

Screenshot/RTL
Screenshot/RTL

"Sanja čak nije htjela razgovarati sa mnom kad sam je nazvao da se izvinim", kazao je te ispričao kako je izgledao i njihov prvi susret nakon toga.

"Poslije smo se sreli, bili smo u žiriju za Doru 2017. godine, i meni je bilo nelagodno, pravio sam se da grickam neke bademe. Ona je rekla: 'Pa, Dinek, koliko je prošlo od onog događaja?', ja rekoh da je prošlo 13-14 godina, a ona kaže: 'Pa, vrijeme je za neki remake!' pa smo napravili novu fotografiju", kazao je.

Otkrio je da zapravo na toj fotografiji nije gledao u njen dekolte već u kartice s pitanjima.