Simbol stila
14

Iz Pariza s ljubavlju: Elle mirisi kojima nećete moći odoljeti

ELLE Parfums
ELLE Parfums
Potekao iz očaravajućeg grada svjetla, Pariza, Elle Parfums proizvod je bogate ostavštine časopisa Elle, koji datira iz 1945. U svom srcu, Elle ostaje nepokolebljivo predan osnaživanju žena, prihvaćajući nemilosrdni duh napretka i oslobođenja koji odjekuje u ženama širom svijeta.

Kreiran od strane žena, za žene, Elle Parfums hrabro pomiče granice, zalažući se za globalni cilj ženske slobode i samoizražavanja. Unutar zadivljujućeg carstva Elle Parfumsa, inovativnost i inkluzivnost nisu puke riječi već sama duša brenda koji ustrajno osnažuje i pozdravlja žene na njihovom putovanju samospoznaje.

Elle L’Edition

Brend Elle, simbol stila i umjetnosti življenja, započinje novo poglavlje svojim prvim mirisom - Elle L’Edition.

Šarmantan i razigrano odvažan, ovaj legendarni miris utjelovljuje dugotrajno pariško naslijeđe Elle i stilski slobodan stav. Savršeno nesavršene, Elle žene bez napora odišu šik stilom. Neustrašivo su ženstvene, pune energije i žive u trenutku.

ELLE Parfums
ELLE Parfums

Elle L’edition je svjež i nježan voćno-cvjetni miris, dovoljno jednostavan za nošenje cijeli dan, dovoljno elegantan za nošenje cijelu noć.

Bočica Elle L’Edition svojom odvažnom modernom siluetom, jednostavnim, ali ženstvenim dizajnom i paletom boja savršeno doèarava stav brenda Elle.

Elle Free Spirit

Nadahnjujući miris izgrađen oko izuzetnih top nota egzotičnog voća i listova ljubičice, središnjih nota cvijeća s toplom bazom vetivera, pačulija, meda i drvenastih nota.

Elle Free Spirit miris utjelovljuje Elle etos ženskog osnaživanja i inkluzivnosti. Miris koji je stvoren za svaku ženu, kako god se definirala. Djevojka Elle Free Spirit govori svakim ritmom svog srca i voli iz dubine duše.

ELLE Parfums
ELLE Parfums

Ona je stvarna. Ona je individualna. Ona je slobodna.

Bočica i pakiranje Elle Free Spirit dizajnirani su s osjećajem prilagodljivosti i fluidnosti. Nježna nijansa jorgovana je smirujuća, a istovremeno svijetla i odvažna. Pakiranje se od ombre nijansi, koje idu od ružičaste do ljubičaste i natrag - predstavljaju plimu i oseku života i uvijek postojanu snagu.

Elle Free Spirit EDP ponosno je veganski i bez okrutnosti prema životinjama. Elle Free Spirit je moderan miris inspiriran slobodnim duhom u svima nama.

Elle Fleur

Fleur by Elle Parfums samopouzdan je, odvažan, moderno cvjetni, a postojan miris s neustrašivo ženstvenim prizvukom. Elle Fleur dočarava eleganciju Elle žena bez napora. Savršeno je nesavršena, živi u trenutku i ne boji se biti svoja.

Top note mirisa sadrže mješavinu ukusnih citrusa i voćnih cvjetnih nota bergamota, kruške, frezije i bambusa. Srce se nastavlja prekrasnim balansom jasmina, đurđevka i cvijeta narandže, prožetim dodirom crvene jabuke i maline. Miris je dugotrajan s baznim notama slatke šljive te elegantne mješavine pačulija, sandalovine i vanilije.

Bočica Elle Fleur objedinjuje modernu siluetu boje fuksije u kombinaciji s razigranim pakiranjem s cvjetnim uzorkom koje odražava poseban i neodoljiv miris.

Elle Fleur EDP ponosno je veganski i bez okrutnosti prema životinjama.