20. septembra
15

U prodaji posljednji kontingent ulaznica za predstavu "Đurologija" u sarajevskom BKC-u

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Kao i obično, veliko je zanimanje za predstavu "Đurologija", koju će Branko Đurić Đuro izvesti 20.9. u sarajevskom BKC-u s početkom u 20 sati.

Posljednji kontingent ulaznica u prodaji je na biletarnici BKC-a, platou Skenderije i online preko kupikartu.

"Đurologija" je autorska predstava koja pruža ono najbolje od sebe i obara rekorde gledanosti u svijetu kazališta i stand-up-a u našoj regiji.

Do sada je pogledalo skoro pola milijuna gledatelja i još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije i šire. Svojevrsni (anti)stand up show "Đurologija", kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik u "Đurologiji" zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Uživajte u jedinstvenom humoru Branka Đurića Đure i pogledajte njegovu nezaboravnu izvedbu "Đurologije" koja će vas nasmijavati cijelu večer.