Večeras nastupa TBF
16

ABBA Real Tribute Bend upriličio autentičnu disco noć na festivalu Music Zone

L. R.
Foto: Tin Požarnik/Flyterior
Foto: Tin Požarnik/Flyterior
Music Zone paviljon sinoć se pretvorio u disco club iz prošlog vijeka uz hitove legendarne ABBA grupe u izvedbi vrhunskih muzičara iz Zrenjanina, koji su savršeno uhvatili duh i energiju originalnog sastava.

Publika je uživala u bezvremenskim hitovima, od “Waterloo” i “Chiquitita” do “Dancing Queen” i “Mamma Mia”, izvedenim na autentičan način. Postavu ABBA Real Tribute Bend čine obrazovani i iskusni muzičari, okupljeni sa zajedničkim ciljem, a to je da se ove hit pjesme nekada jako popularnog benda približe današnjoj publici.

Originalnim nastupom, kostimima i koreografijom, bend je u potpunosti oslikao atmosferu i duh koji je vladao na koncertima ABBA uživo.

Splitski prvaci hip hopa, The beet fleet, popularno TBF svojim spektakularnim nastupom zatovoriće jubilarni 10. Music Zone Festival. Ulaznice po cijeni od 15 KM moguće je kupiti na ulazu u paviljon na Skenderiji.

Podsjećamo, proteklih dana na Music Zone festivalu pored ABBA Real Tribute Bend, nastupali su: Bombaj štampa, Elemental, Major, Shizif i Nindže iz haustora, Konvoj i Koza Mostra.