Pogledajte repertoar
60

Aquarius Vils donosi odličan ljetni program: Juli u znaku akustičnih svirki na otvorenom

Još jedan vreli muzički mjesec u Aquarius Vilsu
Još jedan vreli muzički mjesec u Aquarius Vilsu
Posljednji vikend juna, u Aquarius Vilsu obilježen je odličnim nastupom benda Panduty te za sami kraj još jednim fantastičnim dernekom u režiji Mirze Pandura, muzičara koji se nametnuo regionalnoj publici svojim svirkama ali i atmosferom koju pravi. Međutim, tu nije kraj.

U julu mjesecu ekipa iz Aquarius Vilsa se potrudila da svojim posjetiocima osigura super live svirke u jednoj od najljepših ljetnih bašti u Sarajevu. Pored muzike, tu su i direktni prijenosi završnice Evropskog prvenstva koji će se gledati do sredine mjeseca.

Muzički repertoar za mjesec juli u Aquarius Vilsu
Muzički repertoar za mjesec juli u Aquarius Vilsu

Već sutra, u petak 5. jula, posjetioci će moći uživati u nastupu energičnog benda Pandury u nešto drugačijoj acoustic varijanti. Ovaj popularni bend moći ćete ponovo slušati i u idući petak, 12. jula. Ulaz je besplatan kao i na sve svirke u julu mjesecu.

Pandury u Aquarius Vilsu
Pandury u Aquarius Vilsu

Vrhunac muzičkog vikenda koji je pred nama je subotnji nastup također u acoustic varijanti benda Ajla & Gonzo. Ako je suditi po njihovom zadnjem nastupu onda dobar provod neće sigurno izostati. Subota, 6. juli u Aquarius Vilsu Ajla & Gonzo

Ajla & Gonzo u Aquarius Vilsu
Ajla & Gonzo u Aquarius Vilsu

Subota, 13. juli rezervisana je za nastup jednog od najboljih domaćih DJ izvođača. Naravno riječ je o DJ Mahir Beathouseu koji će prisutnu publiku zabavljati posebnim repertoarom pripremljenim upravo za ovaj događaj. DJ Mahir Beathouse će u ovom mjesecu nastupiti i u petak, 26. jula.

DJ Mahir Beathouse u Aquarius Vilsu
DJ Mahir Beathouse u Aquarius Vilsu

Petak, 19. juli, ali i subota, 27. juli, rezervisani su za DJ Spleina koji zajedno sa našim DJ Mahir Beathouse postavlja standarde kada su live ljetne svirke ove vrste u pitanju. Kako on to radi moći će se uvjeriti svi posjetioci popularnog Aquarius Vilsa.

DJ Splein u Aquarius Vilsu
DJ Splein u Aquarius Vilsu

Subota, 20. juli, na live scenu Aquarius Vilsa se vraća jedno provjereno muzičko ime ovaj put u acoustic izvedbi. U pitanju je Lana Hamza koja na svojim nastupima posebno u acoustic varijanti pokaže svoj raskošni muzički talent koji nedvojbeno posjeduje. Sarajevska publika to uvijek prepozna i nagradi velikom posjetom. Sigurno je da će tako biti i ovaj put.

Lana Acoustic u Aquarius Vilsu
Lana Acoustic u Aquarius Vilsu

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vilsu kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine