Ne propustite ih
28

Aquarius Vils najavljuje fantastičan oktobar: Tropico Band kao zvijezda mjeseca

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Septembar u Aquarius Vilsu obilježen je proslavom 25. rođendana ovog restorana. Sjajna muzika, nastupi, te predstavljanje limitirane edicije parfema "Aroma di Aquarius", bili su samo dio onoga što je menadžment Aquarius Vilsa pripremio posjetiocima, a brojna iznenađenja očekuju ih i u nastavku.

Muzički oktobar u Aquarius Vilsu donosi fantastične muzičke nastupe, a posebno se izdvaja hit mjeseca u kojem će nastupiti regionalno popularni Tropico bend.

Repertoar za oktobar u Aquarius Vilsu
Repertoar za oktobar u Aquarius Vilsu

Već sutra, u petak 4. oktobra, na live scenu Aquarius Vilsa vraća se jedno dobro poznato muzičko ime. Fantastičan vokal i još bolji party maker Nešad Selman dolazi nakon ljetne pauze. U novom ruhu i uz odličan muzički repertoar sigurno je da će Nešad na sebi svojstven način zajedno sa prisutnom publikom napraviti još jedan pravi dernek.

Nakon duže pauze, Nešad Selman će sutra 04.10.2024. u medijima predstaviti svoju novu pjesmu i spot, a svim posjetiocima Aquarius Vilsa premijerno na live stageu će po prvi put izvesti novu pjesmu pod nazivom „Takni moj svijet“, autora Alena Lemeševića. U nadolazećem periodu očekuje se izlazak još dvije pjesme Nešada Selmana.

"Nakon duže pauze, izbacujem svoju novu pjesmu i spot i radujem se što ću je otpjevati na svom nastupu u Aquariusu", poručio je Nešad Selman.

Nešad Selman u Aquarius Vilsu
Nešad Selman u Aquarius Vilsu

Subota, 5. oktobar, rezervisana je za domaćine u klubu Aquarius Vils, a to su bend Pandury. Ovaj bend je postao sinonim za odličan provod. Atmosfera na njihovim nastupima doseže vrhunac, a ovu veselu ekipu imat ćete priliku slušati u Aquarius Vilsu tokom cijelog oktobra svakog petka.

Pandury u Aquarius Vilsu
Pandury u Aquarius Vilsu

Polovinom oktobra, tačnije u subotu 12. oktobra, na live stage se vraća Ajla & Gonzo Specijal. Nastup proteklog mjeseca nije ostao nezapažen pa je ovaj bend ponovo stavljen na oktobarski muzički kalendar Aquarius Vilsa.

Ajla & Gonzo Specijal u Aquarius Vilsu
Ajla & Gonzo Specijal u Aquarius Vilsu

Subota, 19. oktobar, u Aquarius se vraća Mirza Pandur, vrhunski profesionalac koji je svoj talent dokazao ulazeći u finale regionalnog muzičkog takmičenja. Publika na njegovim nastupima naprosto ne želi da ode, što često rezultira nastupima koji završavaju u kasne noćne sate.

Mirza Pandur u Aquarius Vilsu
Mirza Pandur u Aquarius Vilsu

Kao što jedna stara narodna poslovica kaže: "Šećer dolazi na kraju“, menadžment Aquarius Vilsa je vrijedno radio i uspio da u ovaj popularni sarajevski restoran klub dogovori nastup jednu od najpopularnijih grupa u regiji, a to je Tropico Band. Ovaj bend su u Leskovcu 2002. osnovali Aleksandar Cvetković i Marko Nedeljković, a godinu dana kasnije dobili su svoj prepoznatljiv stil, snimivši prvu pjesmu "Daj mi daj".

Godine 2006. počeo je pravi medijski bum izlaskom prvog njihovog albuma "Jedan, ali vredan". Javnost je iz godine u godinu postajala sve više zainteresovana za ovu muzičku grupu, koja je počela da hara širom Balkana i održava sjajne svirke prvo u diskotekama, a kasnije i velike koncerte u dvoranama, halama, stadionima, trgovima. Samo neki od hitova su "Misliću na tebe", "Ne dam nikom ovu bol", "Sve moje zore", "Paranoja", "Onu moju", "Samo idi", "Cigareta", "Veto", "Ako ti je do mene" te mnogi drugi.

Tropico band, snimio je i mnoge duetske pjesme i to sa Acom Pejovićem, Dženanom Lončarevićem, Editom Aradinović i drugima. Ove godine objavili su novi studijski album nakon osam godina, a za kratko vrijeme je postao veoma slušan i među prvima na muzičkim top listama.

Tropico Band u Aquarius Vilsu
Tropico Band u Aquarius Vilsu

Obzirom na veliku zainteresiranost za nastup popularnog Tropico Banda menadžment Aquarius Vilsa je zamolio svoju cijenjenu publiku da na vrijeme rezervišu svoje mjesto na ovom istinskom spektaklu. Sve dodatne informacije vezane za ovaj događaj kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885.

U ovom mjesecu svakog vikenda su planirani i warm-up događaji kako bi se publika na poseban način zagrijala pred glavni nastup. Svakog petka u oktobru, za warm-up događaj zadužen je popularni DJ Mahir Beathouse.

DJ Mahir Beathouse u Aquarius Vilsu
DJ Mahir Beathouse u Aquarius Vilsu

Za razliku od petka, svake subote u ovom mjesecu svojevrsni domaćin warm-up događaja je poznati DJ Splein.

DJ Splein u Aquarius Vilsu
DJ Splein u Aquarius Vilsu

Podsjetimo, menadžment Aquarius Vilsa je u septembru predstavio limitiranu ediciju parfema 2Aroma di Aquarius" za muškarce i žene. Svi oni koji su imali priliku osjetiti mirisne note ovog parfema, a koje su posebno birane, nisu ostali ravnodušni.

Više informacije o ovom novitetu iz Aquariusove „kuhinje“ kojem su zaštitna lica muzičari Mirza Pandur i Berna Balić, koji ujedno i nastupaju u ovom klubu, možete dobiti putem njihovih standardnih komunikacijskih kanala.

Važno je napomenuti da će Aquarius Vils od juna mjeseca nedjeljom raditi do 22 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vilsu kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine