Bliži se Valentinovo
53

Aquarius Vils pripremio poseban muzički i promotivni događaj za Dan zaljubljenih

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Prvi vikend u ovom mjesecu još jednom je potvrdio da sarajevski klub Aquarius Vils predstavlja nezaobilaznu destinaciju sarajevske publike željne dobrog provoda, a sada sprema odličan program i povodom Dana zaljubljenih.

Bend Pandury, a zatim Nešad Selman uz warm-up uvodni nastup DJ Mahira Beatohousea su proteklog vikenda napravili fantastičan provod izvodeći popularne domaće i strane hitove uz veliku podršku prisutne publike.

Muzički vikend koji je pred nama u ovom popularnom klubu otvara Mirza Pandur. Mladi i talentovani sarajevski muzičar će svoj nastup imati već sutra uz sada već standardni warm-up nastup DJ Mahira Beatohousea koji počinje u 21 sat.

Mirza Pandur
Mirza Pandur

Bend Pandury koji je svoju popularnost stekao praveći nezaboravne derneke koji uvijek preplave pozitivnom energijom sve prisutne goste, ovaj vikend nastupaju kao glavne zvijezde subotnje večeri.

"Bend Pandury je jedna fantastična muzička priča koju smo zajedno sa ovom mladom ekipom pravili jedan duži period. Danas se na njihovim nastupima nerijetko traži i mjesto više što nam je svakako velika satisfakcija i na što smo izuzetno ponosni. Pozivamo sve one koji nisu imali priliku slušati ovaj bend uživo da nas posjete već ove subote i da zajedno sa nama dožive jedan istinski dernek po čemu je ova ekipa i poznata", poručili su iz menadžmenta Aquarius Vilsa.

Pandury
Pandury

Za Dan zaljubljenih, u utorak 14. februara, Aquaris Vils je zajedno sa DJ Mahirom Beathouseom pripremio specijalan muzički događaj, ali i promotivne ponude pića za pripadnice ljepšeg spola. Naime, pored posebno osmišljenog muzičkog repertoara, za Valentinovo će u Aquarius Vilsu uz svaki naručeni Johnnie Walker Black po promotivnoj cijeni, pripadnice ljepšeg spola besplatno dobiti Baileys.

DJ Mahir Beathouse
DJ Mahir Beathouse

Najvažnija sporedna stvar na svijetu se ponovo vraća u Aquarius Vils. Najbolji evropski klubovi ulaze u završnicu Evropske Liga Prvaka a Aquarius Vils je osigurao prijenos najzanimljivijih utakmica u srijedu 15. februara.

Liga prvaka
Liga prvaka

Ovaj mjesec je poseban u muzičkom smislu i zbog nastupa fantastičnog Nene Murića koji će 25. februara gostovati na live stageu u Aquarius Vilsu.

"Neno Murić je provjereno ime regionalne muzičke scene i njegov nastup uvijek bude ispunjen do posljednjeg mjesta. Obzirom da su skoro sve ulaznice već rasprodate, podsjećamo našu publiku da se na vrijeme jave kako bi mogli uživati u ovom istinskom derneku", poručili su iz Aquarius Vilsa.

Neno Murić
Neno Murić

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19:00 sati ili putem web stranice https://www.aquariusvils.com.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila..

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine