Sprema se ludi petak
10

Aquarius Vils Specijal: Poseban dernek za kraj jedne uspješne muzičke godine

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Kada je Aquarius Vils u pitanju navikli smo da menadžment ovog prestižnog sarajevskog kluba, ljestvicu postavi uvijek visoko.

Jednostavno, ekipa koja u Aquarius Vilsu radi na planiraju novih sadržaja, događaja ali i svih dešavanja u ovom klubu je neumorna i radi cijele godine.

I baš kada smo pomislili da će za kraj ove godine malo spustiti ritam iz menadžmenta su najavili za petak 30. decembra, poseban događaj – "Aquarius Vils Specijal". O čemu se tačno radi pročitajte u nastavku.

Aquarius Specijal
Aquarius Specijal

"Godina koja je sada već iza nas je bila vrlo uspješna kada je naš klub u pitanju. Sjajna imena domaće, ali i balkanske scene su gostovala u našem klubu i sve je prošlo savršeno. Obzirom da je godina bila odlična, nekako je red bio i da je završimo jednim iznenađenjem za našu vjernu publiku pa smo se odlučili da napravimo Aquarius Specijal. U sklopu ovog događaja istu večer nastupit će pet različitih izvođača, a to su Mirza Pandur, bend Pandury, Dunja Fazlić, Duvački trio fantastico, DJ Mahir Beathouse. Dakle jedan fantastičan muzički događaj na kojem će naša publika moći poslušati različite žanrove i sigurni smo uživati u svim iznenađenjima koje smo za njih pripremili", poručili su iz Aquarius Vilsa.

Cijena ulaza za ovaj poseban događaj je 10 KM.

U nedjelju prvog januara nove godine u Aquarius Vilsu još jedan fantastičan događaj. Nastup Berina Buturovića za koji su već odavno i u rekordnom roku rasprodane sve ulaznice.

Berin Buturović
Berin Buturović

"Kada Berin nastupa u našem klubu uvijek se sve ulaznice prodaju u rekordnom roku i tako je bilo i ovaj put. Sigurni smo da će svi prisutni uživati u predivnoj atmosferi. Koristimo ovu priliku i da pozovemo sve mlade ljude koji bi željeli biti dio našeg tima posebno na pozicijama šankera i konobara da nam se jave. Kao što je to poznato pored činjenice da naš klub slovi za odličnog poslodavca, uvijek smo davali priliku mladim i talentovanim osobama da pokažu svoj puni potencijal", poručili su nam iz Aquarius Vilsa.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vilsu kao i rezervacije možete dobiti putem web stranice www.aquariusvils.com kao i pozivom na broj telefona +387 61 577 885 u periodima:

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14:00 do 22:00 sati,
  • Petak - nedjelja u periodu od 15:00 do 19:00 sati

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihove Facebook i Instagram stranice.

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine