ENERGIČNI NASTUPI
58

Autentični Day Clubbing serijal: Nadolazeća London Passage '24 RNB subota

N. O.
Pripremite se za nezaboravan dan pun ritmova jer nam dolazi RNB subota. Ovaj vikend, njihovi gosti DJ-evi Mr. Rager i Edge pripremaju poseban muzički spektakl koji će vas sve vrijeme držati na plesnom podiju.

Uđite u svijet Mr. Ragera, vašeg DJ-a za novu generaciju nezaboravnih hip-hop i RNB događaja, gdje god bili. Prepoznatljiv zbog svojih album listening evenata, ali i hit-serijala "Rageroom", Mr. Rager zna kako napraviti atmosferu koju sigurno nećete zaboraviti.

Istražite zvuk ispred pulta Edgea koji pretvara vaše osjećaje u muziku! Karizmatičan i neodoljiv, oživljava bilo koju prostoriju zvukom hip-hopa, trapa i reggaetona. S međunarodnim iskustvom, njegovi setovi neočekivano pogađaju i stvaraju nezaboravne trenutke. Svi ste dobrodošli da se pridružite soničnoj avanturi Mr. Ragera i doživite nešto posebno uz Edgea koji mijenja igru. Događaj će se održati u subotu, 15. jula od 17 sati u našem omiljenom pasažu ispred London Coffee Wine Bar-a na adresi Merhemića trg bb, gdje će vrhunski zvučni sistem i rasvjeta dodatno pojačati doživljaj.

Nakon glavnog događaja, zabava se zvanično nastavlja u kultnom klubu Silver & Smoke do kasnih sati.

Ne propustite ovu priliku za vrhunsku zabavu i pridružite nam se na plesnom podiju, a za više informacija i najave budućih serijala zabava možete vidjeti na njihovim službenim profilima: Facebook i Instagram.