Pjevat će i u Sarajevu
40

Baby Lasagna objavio prvu pjesmu nakon Eurosonga: Kako vam zvuči "and I"?

N. O.
Najbolje plasirani hrvatski predstavnik na Eurosongu objavio je svoju prvu pjesmu nakon takmičenja koja nosi naziv "and I".

Pjesma je na engleskom jeziku, a spot je, kao i za hit "Rim Tim Tagi Dim" režirala njegova djevojka Elizabeta Ružić. "and I" je tačno u podne objavljena na YouTubeu, a broji 70.000 pregleda u četiri sata od izlaska.

Podsjetimo, Baby Lasagna je bio drugoplasirani na ovogodišnjem Eurosongu, a njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" osvojila je slušaoce takmičenja širom svijeta.

Sa osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji te kao takmičar sa najviše glasova publike, Baby Lasagna je ušao u muzičku historiju.

Nakon u rekordnom vremenu rasprodatih regionalnih dovarana, Baby Lasagna jučer je najavio svoj prvi koncert u BiH, i to u sarajevskom Domu mladih 4. oktobra 2024. godine.

Uz ogroman globalni hit "Rim Tim Tagi Dim", kao i od prije objavljene pjesme "IG BOY" i "Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much", Baby Lasagna će uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca "Demons & Mosquitos" čiji se izlazak očekuje najesen.