Publika je uživala
63

Berin Buturović napravio sjajnu atmosferu na Summertime Madness Festu

L. R.
Foto: V. D./Klix.ba
(Foto: V. D./Klix.ba)
Bh. pjevač Berin Buturović večeras je nastupao na Summetime Madness Festu, koji se održava na Trgu oslobođenja u Sarajevu.

Kao i uvijek, Buturović je svojim energičnim nastupom rasplesao brojne Sarajlije, ali turiste koji su ovih dana stigli u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Za sve prisutne otpjevao je svoje pjesme "Gdje ljubav stanuje", "Ni mrvu slabosti", "Jednom si me ljubila", ali i brojne druge hitove.

Inače, muzičku karijeru započeo je 2009. godine objavljivanjem prvog singla "Čekam osmijeh tvoj" nakon kojeg su uslijedile numere "Spavaj ljubavi", "Gdje tvoje srce stalo je" koja je osvojila i Grand Prix BH radijskog festivala 2010. godine.

Podsjećamo, Summertime Madness Fest otvoren je jučer nastupom Indire Forze. Ovaj festival okupit će najpoznatije muzičke izvođače iz Bosne i Hercegovine i regije, a organizatori obećavaju "vrhunske partije u jeku ljetne sezone".

Dobru atmosferu na Trgu oslobođenja narednih dana će nastaviti DJ duo Brown Sugar, Dernex, Tribun bend, Amel Ćurić i Jelena Čabarkapa Ćurić, Iluzija, Neo Stereo Bend, Goca Tržan te Dženan Lončarević. Pored sjajnih izvođača, na Festivalu je moguće uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi.