Singl "Fight"
217

Borba zgodnih djevojaka u novom spotu sarajevskog repera Franca

M.A.
Nakon kraće pauze, Franco je objavio novi singl i spot pod nazivom '"Fight'". Spot je radila produkcijska kuća Tempo Digital Video i sniman je u Sarajevu, dok je radnja spota smještena u bokserski ring.

"Nakon što sam snimio prvi spot za pjesmu ''Mačka'', smatrao sam da sljedeći spot mora biti najmanje jedan level iznad, tj. publici moram ponuditi nešto više i interesantnije. Ideja je bila da napravimo zanimljiv koncept u sklopu kojeg ćemo uz dobru muziku, promovirati prije svega i ženski bh. boks, u čemu smo na kraju i uspjeli", kazao je Franco.

On je kazao da planira snimiti još najmanje četiri spota do kraja ove godine, nakon čega će započeti promociju i koncertne aktivnosti, kako na Balkanu, tako i šire.

Spot za pjesmu "Fight" je radio Tempo Digital Video, a režirao ga je Adnan Avdić. Spot je sniman u Sarajevu, a radnja spota je smještena u bokserski ring u kojem se bore mlade, lijepe i zgodne djevojke, što ovaj spot čini veoma atraktivnim.

Muziku i tekst za pjesmu ''Fight'' radio je Franco, dok aranžman pjesme potpisuju Damir Bečić, Almir Ajanović i Peđa Hart. Pjesma je snimljena u Tempo Digital studiju, dok su mix i mastering radili Damir Bečić i Almir Ajanović.

Nova pjesma uskoro će biti dostupna i za download i streaming na svim digitalnim platformama, kao što su Deezer, Spotify i iTunes.

Goran Valka rođen je u Sarajevu 1. augusta 1983. godine, a poznat je pod pseudonimom Franco. Kada je riječ o njegovoj muzici, Franco miješa komercijalne klupske hip hop i electro pop i rap elemente s upečatljivim dancehall i reggaeton ritmovima, a sve to u kombinaciji s balkanskim zvukom.

Vezani članci