Legenda pop muzike
20

Cher rame uz rame s mnogo mlađim modelima: Oduševila je nastupom na Victoria's Secret reviji

A. Ć.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Legendarna pjevačica Cher izvela je niz svojih najpoznatijih hitova na završnici modne revije Victoria's Secreta, koja se održala u New Yorku.

Na kraju revije, Cher je prvo otpjevala svoju pjesmu "Strong Enough" iz 1998. godine, okružena plesačima i modelima. Zatim, dok je stajala na zlatnoj platformi, izvela svoj mega hit "Believe", dok su modeli poput Gigi Hadid, Belle Hadid, Candice Swanepoel i Adriane Lime hodali pistom u ružičastom i crvenom donjem rublju.

Prije revije, Cher je izrazila svoje uzbuđenje zbog sudjelovanja u ovom modnom događaju.

"Sviđa mi se što su na reviji bile žene. Kada sudjelujete u ovakvom događaju, žene zaista mogu napraviti razliku," izjavila je 78-godišnja ikona.

Iako je poznata po svojim spektakularnim haljinama dizajnera Boba Mackieja, Cher je ovaj puta odabrala crni šljokičasti kombinezon.

@messika

@Cher performed live at the 2024 #VictoriaSecret fashion show in Messika. #Cher #VSFashionShow #VSFS

♬ original sound - LivingCher
Nakon šest godina pauze, Victoria's Secret modna revija se zvanično vratila. Brend je poduzeo sve potrebne korake kako bi osigurao da ova ekstravaganca privuče pažnju, unatoč spekulacijama o tome kako će se nositi s kontroverzama koje su prethodile ovoj manifestaciju.