Povratak serijala zabava
0

Day Clubbing: Povratak sa ljetnog odmora uz Antaresa, Marlu Felis i Dizzy Deeja

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon ljetnog predaha, Day Clubbing se vraća punom snagom sa svojim jedinstvenim konceptom.

Već 14. septembra nas očekuje nastavak serijala zabava "London Passage", u kojem nas očekuju tri izuzetna izvođača – Antares, Marla Felis i Dizzy Dee. Ovaj sarajevski projekt, po prvi put predstavljen prošle godine, ponosno okuplja neke od najistaknutijih lokalnih umjetnika, pružajući nezaboravno iskustvo za ljubitelje elektronske i RNB muzike.

Antares je DJ čija ljubav prema elektronskoj muzici svih žanrova datira iz djetinjstva. Nakon završene škole DJ-inga, njegova karijera počinje rapidno rasti, omogućavajući mu nastupe na klupskim i festivalskim događajima širom regije. Kao rezident sarajevskog kluba Silver & Smoke, organizuje serije evenata na kojima okuplja talentovane DJ-eve iz regije. Nastupao je i na prestižnom Garden of Dreams festivalu, te u Srbiji i Crnoj Gori, stičući vjernu publiku i izvan granica Bosne i Hercegovine.

Marla Felis, sarajevska DJane, započela je svoju muzičku karijeru u srednjoj školi, a od 2015. godine se etablirala kao DJ fokusiran na techno zvuk. Kao rezidentica kluba Trezor, njena energična prisutnost dominira bosanskohercegovačkom elektronskom scenom, uz brojne međunarodne nastupe u Hrvatskoj, Austriji, Srbiji i Njemačkoj. Marlin stil je eklektičan, a njeni setovi obuhvataju raznolike žanrove poput tribal, hardgroove i electronice, donoseći jedinstvenu zvučnu dimenziju svakom nastupu. Dizzy Dee je iskusni DJ koji je svoj zanat brusio u Mediterranean Lounge Baru, gdje je tokom Sarajevo Film Festivala dijelio pult s nekim od najboljih svjetskih DJ-eva. Njegova ljetna avantura na jadranskoj obali dodatno je obogatila njegov muzički repertoar, dok trenutno vodi inovativni projekt "Getanea" koji spaja DJing s živim instrumentima i vokalistom. Njegov rad oslikava tehničku preciznost i strast prema DJingu.

Ovaj trojac će 14. septembra preuzeti DJ pult u pasažu London Coffee Wine Bara na Ciglanama, vraćajući Sarajevu čaroliju Day Clubbing događaja. Atmosfera koja spaja opuštenu vibru sa dinamičnim zvucima vrhunskih DJ-eva osigurava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje. Organizatori naglašavaju da je ulaz i dalje slobodan, a program počinje u 17 sati. Više informacija i najave budućih serijala zabava možete vidjeti na njihovim službenim profilima: Facebook i Instagram.