TRI FANTASTIČNA DJ-A
26

Day Clubbing spektakl: Posljednja London Passage ’24 subota prije ljetnog odmora

N. C.
13. jula se održava posljednja noć prije ljetnog ferija. Ovaj vikend očekuju vas nastupi tri fantastična DJ-a, koji će osigurati da ovu noć pamtite cijelo ljeto.

Pink Palindrome bavi se DJ-ingom od decembra 2021. godine kada je učestovala na radionici "Modular" gdje joj je mentor bio DJ A Skitzo, a kasnije na radionicama gdje je mentor bio DJ Soul.

Najčešće miksa žanrove disco, tech house, indie dance, house, afro house, a u posljednje vrijeme i techno peak time. Omiljena zabava i najdraža publika joj je uvijek u njenom gradu Bugojnu u kafiću Feena Raya, a osim toga izdvaja nastupe na Exit festivalu te u klubovima Frka i Silver & Smoke.

Zahvaljujući svojim roditeljima, Sahfi je već rano u životu bio upoznat s velikim brojem muzičkih žanrova. Ova muzička inteligencija, koju je akumulirao tijekom godina, pomogla mu je da se uključi u muzičku produkciju.

Ubrzo je bio izložen house muzici i odmah se zaljubio u nju. U pokušaju da pronađe svoj vlastiti stil, eksperimentirao je s raznim žanrovima, a neki od njih uključuju house, nu-disco, progressive, tech house, melodic, EDM, dubstep, drum and bass i druge.

Mex voli da kanališe pozitivne i negativne emocije kroz muziku. Tvrdi da muzika treba biti lijek, sredstvo opuštanja, uživanja i komunikacije između DJ-a i ljudi.

Događaj se održava u subotu, od 17 sati u našem omiljenom pasažu ispred London Coffee Wine Bar-a na adresi Merhemića trg bb, popraćen vrhunskim zvučnim sistemom i rasvjetom.

Nakon glavnog događaja, zabava se zvanično nastavlja u kultnom klubu Silver & Smoke do kasnih sati.

Ne propustite ovu priliku za vrhunsku zabavu prije ljetnog ferija, a za više informacija i najave budućih serijala zabava možete vidjeti na njihovim službenim profilima: Facebook i Instagram.