Završna zabava
18

Day Clubbing: Veliko finale ljetnog serijala uz Fai, Vezhu i Saru Buhu

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Sarajevski Day Clubbing koncept London Passage '24 približava se svom velikom finalu, a 18. oktobar donosi petu i završnu zabavu ove sezone.

Nakon niza uspješnih događaja, vrijeme je da se oprostimo od ljetne atmosfere i počnemo se pripremati za zimsko izdanje ovog jedinstvenog serijala. Posljednja zabava sezone donosi uzbuđenje, odličnu muziku i nezaboravne trenutke zahvaljujući DJ-evima Fai, Vezhi i Sari Buhi, koji će se pobrinuti da ovaj oproštaj od ljeta ostane dugo u pamćenju.

Fai je jedna od uzlaznih zvijezda sarajevske muzičke scene. Njena DJ karijera, koja traje dvije godine, već je osvojila srca publike svojim specifičnim zvukom i nevjerovatnim ritmom. Dolazeći iz hip-hop i trap pozadine, Fai se pronašla u afro house muzici, u kojoj je uspjela prenijeti energiju stečenu kroz desetogodišnju karijeru plesačice na svoj DJing. Njeni dinamični nastupi oduševljavaju publiku, a svaki set je prepun raznolike muzike koja podstiče na ples i povezivanje sa publikom.

Vezha, poznat po svom afro-atmosferskom zvuku, donosi bogate tonove i atmosferu koja publici nudi savršenu plesnu euforiju. Njegovo iskustvo na underground sceni izoštrilo je njegov osjećaj za ritam i kontrolu nad energijom publike, čineći ga jednim od istaknutih imena na lokalnoj sceni.

Sara Buha je nova, ali brzo rastuća snaga na sceni. Njena muzika predstavlja način izražavanja emocija i komunikacije s publikom. Usvojim setovima kombinuje različite žanrove elektronske muzike, a publika je već prepoznala njen jedinstven osjećaj za melodiju i ritam.

Ova završna zabava je posljednja prilika ove godine da uživate u London Passage serijalu, prije nego što se događaji nastave u zimskom izdanju i predstavlja priliku da sretnim dobitnicima podijelimo ulaznice za after party koji će se održati nakon glavne zabave. Na after partyju će nastupiti Ocsav, a nagrade će se dijeliti u periodu od 19 do 21 sat na samom događaju.

Prijatelji projekta, Silver & Smoke, omogućili su ovu sjajnu priliku, a dodatno iznenađenje stiže i od prijatelja iz Mustre & Šare, koji dijele besplatnu tetovažu u vrijednosti od 400 KM. Ime dobitnika bit će nasumično izvučeno u 21 sat, a svi zainteresirani moraju biti prisutni na događaju i ostaviti svoje ime na ulazu.

Vidimo se 18. oktobra na posljednjem London Passage događaju ove sezone! Više informacija i najave budućih serijala zabava možete vidjeti na njihovim službenim profilima: Facebook i Instagram.