Svjetska zvijezda
0

Denis Sulta 18. augusta sjajnim nastupom zagrijava Vilsonovo šetalište

I. S.
Foto: Adnan Lingo
Foto: Adnan Lingo
Pripremite se za još jednu nezaboravnu noć pod zvijezdama, jer se 18. augusta vraćamo na magičnu lokaciju Vilsonovo šetalište i plešemo sa svjetskom zvijezdom Denisom Sultom.

Prošle godine, događaj na Vilsonovom šetalištu bio je kao iz snova. Plesali smo duboko u noć na lokaciji koja je ništa drugo nego magična, zato joj se ove godine rado vraćamo i jedva čekamo nove uspomene. Pored lokacije, line-up je spektakularan, jer će zvijezde svjetske i regionalne elektronske scene zapaliti najposebniji dancefloor u gradu.

Denis Sulta prvi put u Sarajevu

Škotski DJ i producent poznat po svojim dinamičnim setovima i nevjerovatnoj energiji, prvi put dolazi u Sarajevo. Denis Sulta donosi jedinstven zvuk koji kombinuje house, techno i disco, stvarajući hipnotizirajuće melodije koje će vas držati na nogama cijelu noć. Njegov zvuk i magična lokacija bit će par iz snova koji će ovu noć učiniti legendarnom.

Uz Denisa, jedan jedini Bonjasky će uraditi ono što uvijek uradi. Isporučit će set koji će vas natjerati da sanjate i plešete. Tu je i Ferial, rezident poznatog njemačkog kluba Friads Pier, koja prvi put u Sarajevo donosi svoj eklektični set koji miješa različite žanrove i stvara savršenu atmosferu za ples. Još jedan neobičan dodatak ovom lineupu bit će i The Very Polish Cut Outs, projekat koji donosi unikatnu kombinaciju poljske folk muzike i modernih elektronskih ritmova, poznat po svojim inovativnim setovima koji uvijek iznova oduševljavaju publiku.

Lokacija iz snova

Vilsonovo šetalište, unikatno i posebno, u samom centru Sarajeva, i ove godine postaje naše plesalište. Stage će biti postavljen na sredini ulice kod Treće gimnazije, a mi ćemo plesati među krošnjama drveća najljepšeg šetališta u gradu.

Early bird ulaznice u prodaji

Broj ulaznica za ovaj događaj je ograničen, a early bird ulaznice su dostupne na kupikartu.ba. Korisnici VISA kartica imaju popust od 10 posto na kupovinu ulaznica.

Osigurajte svoje mjesto na ovom magičnom događaju i budite dio još jedne nezaboravne priče u režiji Garden of Dreams. Vidimo se na Vilsonovom plesalištu 18. augusta!