Ne propustite posjetiti
372

Dernek se nastavlja: Na ovim lokacijama u Sarajevu vas očekuje vrhunski provod

I. S.
Foto: V. D./Klix.ba
Foto: V. D./Klix.ba
I ove sedmice se u glavnom gradu Bosne i Hercegovine možete zabaviti u ludom noćnom provodu. Predlažemo nekoliko lokacija koje su naročito popularne među građanima, ali i brojnim turistima.

Na Summertime Madness Festu, koji se održava na Trgu oslobođenja - Alija Izetbegović od 22 sata nastupa Tribun band, a ulaz je besplatan. Organizatori navode da je ovo mjesto gdje se spajaju najbolja muzika i gastronomski užici.

Heineken Summer Lounge je također popularno mjesto okupljanja. Večeras vas zabavlja DJ Yngod. Za one koji žele osigurati svoje mjesto, rezervacije su dostupne na broj +387 61 483 628 i traju do 22 sata.

Music Zone, koji se održava na parkingu ispred Ambasade Grčke, okupit će mlade bendove iz Sarajeva. Imate priliku uživati u svirkama Nindži iz haustora i Shizifa.

DJ-evi su najavljeni od 21 sat na Festivalu u Centru. DJ Nodi nastupa u Radićevoj ulici. DJ Mr. Mehinako će zabavljati građane i turiste u Meeting Pointu.

Frenkie, Kontra i Indigo od 23 sata nastupaju u Ulici Franca Lehara. Ovaj festival donosi raznolik program koji će objediniti umjetnost, kreativnost, rekreaciju i muziku, pretvarajući grad u mjesto susreta različitih kultura i generacija.

U Slogi vas očekuje latino night, a nakon toga resident DJ pušta komercijalnu muziku.