Ponovo sarađuju
221

Džejla Ramović i "Tajna veza" s Hennyjem: Bh. pjevačica objavila duet sa srbijanskim reperom

N. O.
Džejla Ramović predstavila je novi duet sa srbijanskim reperom Hennyjem koja nosi naziv "Tajna veza".

Džejla je ranije zaintrigirala javnost kazavši da između njih postoji "tajna veza", a zapravo je tako najavila njihov drugi duet. Muziku za pjesmu je radio Henny, a tekst je pisao Venok.

U intervjuu koji je prethodio objavi pjesme kazala je kako "ima neka tajna veza" te komentarisala i naslove tabloida koji ih povezuju.

"Neka nas malo, šta fali? Mislim, bit će to jedna lijepa priča. Imat ćete priliku da pogledate i spot koji će puno toga da kaže. Generalno je cijela ta ideja oko pjesme, teksta i spota jedna cjelina koja je vrlo zabavna i vrlo istinita", rekla je.

Miloš Stojković Henny je jedan od osnivača produkcijske kuće Generacija Zed, a prošle godine je sa Džejlom objavio duet "Rizik", koji je postao veliki hit.

Ovaj singl se dosta razlikuje od svega što je Džejla ranije snimala, a nekima se nije svidjelo to što je izašla iz "zone komfora" uprkos uspjehu pjesme. Osim drugačijeg muzičkog pravca, u spotu je predstavila i drugačiji imidž.

"Henny i ja smo se upoznali na MAC Awards. Tad smo stupili u kontakt u smislu da ne bi bilo loše da se nekada nešto desi i da snimimo nešto ako dođe do neke pjesme koja će odgovarati oboma s obzirom na to sam ja iz potpuno drugog filma nego svi oni. Uvijek sam vjerovala da se može naći pjesma koja će biti pun pogodak i da ja održim taj svoj pjevački dio, a da i on ima svoj momenat da zasija. Henny u suštini nosi ovu pjesmu", rekla je ranije tokom gostovanja na K1 Televiziji o njihovoj saradnji.