Na Trgu Oslobođenja
449

Goca Tržan održala koncert na Summertime Madness Festu u Sarajevu

L. R.
Goca Tržan održala koncert na Summertime Madness Festu (Foto: T. S./Klix.ba)
Goca Tržan održala koncert na Summertime Madness Festu (Foto: T. S./Klix.ba)
Srbijanska pjevačica Goca Tržan večeras je održala nastup u sklopu Summertime Madness Festa, koji se održava na Trgu oslobođenja u Sarajevu.

Tržan je pred publikom pjevala svoje pjesme poput: "Haljina", "Bumerang", "Stoperka", "Gluve usne", "Zarobljena", "Zagrli", "Kad je bal nek' je bal", "Srećo nečija", "Voleo si skota" i brojne druge.

Festival je počeo 22. augusta nastupom Indire Forze, drugu noć prisutne je zabavljao bh. pjevač Berin Buturović. Za treću noć bili su zaduženi DJ duo Merakoon i Soul koji su puštali pjesme iz serijala Brown Sugar RnB, dok je četvrtu noć prisutne zabavljao bend Dernex. Naredne dane uslijedili su nastupi Tribun Banda te Amela Ćurića i Jelene Čabarkape, benda Iluzija i Neo Stereo Banda.

Posljednju večer na Trgu oslobođenja nastupat će sjajni Dženan Lončarević. Za razliku od ostalih nastupa koji počinju u 23 sata, koncert Dženana Lončarevića počet će u 21:30 sati.

Ulaznice za Dženanov koncert moguće je kupiti putem platforme kupikartu.ba, a 10 posto prihoda od prodaje ići će u humanitarne svrhe, tačnije Fondu za liječenje oboljelih bh. građana.

Pored sjajnih izvođača, na Festivalu je moguće uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi.