Koncert u Sloveniji
24

Grupa prijatelja slavila momačku večer uz hitove Severine, iskrenom porukom "upecali" njen autogram

L. R.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Grupa prijatelja iz Slovenija za vikend je odlučila proslaviti momačku večer na Severinom koncertu koji se održao u Rožnici.

Naime, Severina je jučer na svom Instagram profilu podijelila niz vidozapisa na kojima prikazuje atmosferu s koncerta u ovom slovenskom gradu, a jedan od njih prikazuje i grupu muškaraca koji su odlučili proslaviti momačku večer upravo na njenom koncertu.

U početku na videu da je Severina uočila zanimljiv transparent u prvim redovima, kojeg je držao jedan muškarac. U iskrenoj poruci je pisalo da traži njen autogram, ali i da se ženi.

"Seva! Treba mi tvoj autogram.Volim te! Ženim se", pisalo je na transparentu.

Severina nije dugo čekala te je odlučila dati autogram tako što je poslala svoje obezbjeđenje do publike kako bi uzeo papir i olovku. Potom je uslijedilo još jedno iznenađenje, gdje je Severina dobila buket cvijeća u znak zahvalnosti.

Nakon što je saznala da se mladoženja zove Andraž, poslala je autogram. Severinini saradnici snimili su grupu veselih prijatelja koji su odjenuli identične majice s natpisom "Andraževa fantovščina" što u prevodu znači Andražova momačka večer.