Poslušajte nove pjesme
94

Hor Hamza u Sarajevu održao promociju novog albuma "Iskreno"

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
U kino sali Novi Grad u Sarajevu sinoć je održana promocija novog materija sarajevskog sastava "Hor Hamza".

Kino sala Novi Grad sinoć je bila pretijesna da primi sve koji su imali namjeru prisustvovati promociji albuma "Iskreno".

"Zaista smo svi pod jednim jakim emotivnim nabojem nakon sinoćnje promocije. Još uvijek se impresije slažu, ali sa sigurnošću možemo reći da smo više nego zadovoljni reakcijom publike koja je nazočila događaju", rekao je jedan od članova sastava Šemsudin Ligata.

Članovi "Hora Hamza" su materijal netom poslije promocije učinili dostupnim na svom zvaničnom YouTube kanalu.

"Iskreno se nadam da će nove pjesme pronaći svoj put do srca publike. Na kraju krajeva, sve što radimo jedino tada u stvari ima smisla", dodao je Vedad Hadžihasanović

Haris Stambolić istaknuo je da su publici ponudili jedan širok spektar emocija, kako pjesmama tako i spotovima koje su uradili.

"Ponudili smo jedan širok spektar emocija, kako samim pjesmama, jednako tako i video spotovima kojima smo ih ogrnuli. Po reakcijama prisutnih, ali i onih koje smo do sada dobili putem platformi društvenih mreža, šta da kažem osim hvala vam dragi ljudi. Očekivali pozitivne reakcije, ali jedno je kada se nadate i očekujete, a sasvim drugo kada to dobijete i doživite. Vrijedilo je, sigurno", naveo je Stambolić.

Edin Memić je naveo kako je siguran da su svi prisutni uživali i izašli iz sale bogatiji za jedan lijep osjećaj u prsima.

"Siguran sam da su svi oni koji su prisustvovali promociji iz sale izašli bogatiji barem za jedan lijep osjećaj u prsima. Ako smo u tome uspjeli, dovoljno je. Pjesme će, siguran sam naći svoj put do srca dobrih ljudi. I da ne ostane nerečeno. Neka nam je svima sretan 1. mart, Dan nezavisnosti jedine nam domovine, Bosne i Hercegovine. Svako na svoj način '… I dalje' (kako kaže i jedna naša nova pjesma) tu smo da je gradimo, branimo i popravljamo", rekao je Memić.