Zatvaraju SFF
70

Jeste li spremni za Adriatique? Pogledajte kako su prije mjesec rasplesali Tomorrowland

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Švicarski duo Adriatique, legende elektronske scene, nastupit će večeras na balkonu Vječne vatre povodom zatvaranja 30. izdanja Sarajevo Film Festivala.
Ovaj sjajni dvojac prije samo mjesec dana nastupio je na Tomorrowlandu, najvećem festivalu elektronske muzike koji je održan u Belgiji.

Adriatique su nastupali uz brojna slavna imena iz elektrosnkog svijeta poput Afrojacka, Armin van Buurena, Davida Guette, Johna Newmana i brojnih drugih.

Također, ove godine je na Tomorrowlandu nastupio i svjetska DJ zvijezda Solomun koji je zatvorio SFF svojim sjajnim nastupom 2022. godine.

Podsjećamo, nakon prošlogodišnjeg historijskog događaja sa dvojcem ARTBAT, kultni spomenici Sarajeva, Vječna vatra i Titova ulica, večeras ponovo postaju epicentar snova i spektakla uz Garden of Dreams.

"Sarajevo zove cijeli svijet na najveći ples na ulici. Prošle godine smo pomjerili granice kada je u pitanju organizacija i produkcija ovog događaja. Obaveza nam je da to uradimo i ove godine, da opet ispišemo historiju i režiramo još jednu legendarnu noć iz snova u srcu grada. Ovaj put na kormilu naših snova će biti svjetska senzacija Adriatique. Vidimo se ispred Vječne vatre", poručuju organizatori.