Emotivna balada
28

Jovana Bojanić objavila svoj drugi singl: Poslušajte pjesmu " Zbogom s druge strane"

L. R.
Jovana Bojanić (Foto: Press)
Jovana Bojanić (Foto: Press)
Mlada magistrica muzike Jovana Bojanić nakon dvogodišnje pauze danas je objavila svoj drugi singl pod nazivom "Zbogom s druge strane"

Riječ je o emotivnoj baladi koja pjeva o bolnom završetku ljubavi, a tekst potpisuje Ana Ivanović.

“Mislim da će se u ovom tekstu pronaći mnoge djevojke i žene jer svi smo bar jednom u životu pustili, odbolovali ili ne, ali svakako rekli zbogom nekim velikim ljubavima", rekla je Jovana na početku.

"Ana je vrlo uspješno prenijela moja osjećanja na papir te slobodno mogu reći da je ova pjesma autobiografska jer je u njoj opisan jedan dio mog života. Neka ova pjesma ovog decembra bude za sve one koji su u ovoj godini izgubili ljubav, neka im bude ventil kojim će sve to pustiti, isplakati i krenuti dalje", istakla je Jovana.

Autor, aranžer i producent pjesme "Zbogom s druge strane" je Edvin Hadžić, koji je već odavno prisutan na našoj muzičkoj sceni, ali i van granica BiH. Tokom svoje karijere, Edvin je ostvario uspješne saradnje sa Dinom Merlinom (na Eurosongu 2011. godine), Damirom Imamovićem, Amirom Medunjanin, bendom Halka i Božom Vrećom, Zosterom, Letu štukama, Sarajevo Jazz Guerrillom i drugima.

Jovana Bojanić i Edvin Hadžić neće se zaustaviti na ovoj pjesmi, jer je već nekoliko pjesama spremno da ugleda "svjetlo dana", u kojima će se kao autor okušati i Jovana. Inače, Jovana Bojanić je prije dvije godine objavila svoj prvi singl pod nazivom "Pozdravi bol".

Vezani članci