Sve karte rasprodane
0

Koncert Amire Medunjanin na Banja Luka Festu nije uspjela pokvariti ni obilna kiša

N. O.
Amira Medunjanin (Foto: Facebook)
Amira Medunjanin (Foto: Facebook)
Amira Medunjanin nastupila je treće noći Banja Luka Festa na tvrđavi Kastel, a prisutne koji su ispunili prostor do posljednjeg mjesta ni kiša nije uspjela spriječiti da uživaju u njenoj interpretaciji.

Kako se može vidjeti na fotografijama zvanične Facebook stranice Banja Luka Festa, prostor je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a i sama Amira je prethodno na svom profilu objavila informaciju kako je njen večerašnji koncert rasprodat.

Također, zbog obilne kiše posjetioci su bili zabrinuti da li će se koncert uopće održati, međutim, Medunjanin je nekoliko sati uoči koncerta u videu potvrdila kako ne odustaje od nastupa.

Na kraju se pokazalo kako kiša nije smetala publici koja je uprkos lošijim vremenskim uslovima uživala u Amirinoj interpretaciji.

Medunjanin je koncert započela pjesmom Tome Zdravkovića "Svirajte mi tiho, tiše", a istu je prošle godine objavila u sklopu svog albuma obrada.

Među brojnim prisutnim koji su odlučili uživati u nastupu interpretatorice sevdaha i Vojvođanskog simfonijskog orkestra bili su i srbijanski glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković.