Ovdje je odrasla
259

Lepa Brena o koncertu u Brčkom: Tu nisam pjevala veoma dugo, grlo mi je zaigralo i suze su krenule

I. S.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Lepa Brena je prošlog mjeseca održala koncert u Brčkom, a sada je otkrila kako se osjećala nastupajući u gradu u kojem je odrasla.

"U Brčkom nisam pjevala veoma dugo. Koliko god da sam profesionalac, zaista mi nije bilo svejedno. Rekla sam samoj sebi da zaista ne postoji razlog da plačem. Svaki put kad držim koncert, jedva čekam da izađem na binu i pjevam s ljudima i prenesem im dobru energiju. Međutim, kad sam počela da pjevam pjesmu 'Ja nemam drugi dom', grlo mi je zaigralo i suze su krenule", rekla je za Blic.rs.

Dodala je da su to bile emocije sreće i da je u ovom gradu doživjela svoju najljepšu mladost.

"Kako kažu, pamtim samo srećne dane. Bila je i moja sestra i njena kćerka s dvoje djece. Pokazivala sam im gdje sam išla u školu, gdje smo jeli ćevape, burek i one ogromne šampite od kojih sam imala nekih 15 kilograma više. Djeca nikada nisu vidjela tako veliku šampitu, to je fenomenalno. Išli smo i na groblje kod roditelja i cijela priča je za mene veoma emotivna", nastavila je.

Tvrdi da je njen život veoma turbulentan iako sve izgleda sjajno i fantastično te da nastoji da ne zaplače.

"Uvijek se borim sa suzama, ali kada me presječe, onda ih pustim. Treba pokazati emociju. Mene je život natjerao da budem jaka ali isto tako mislim da imam pravo da pokažem da sam ranjiva. Kada je jako teško, ja ne plačem. Izdržim do kraja, ali kada mogu sebi da dozvolim da pustim suzu pa neka ide život", ispričala je.

Najveća podrška joj je suprug Slobodan Boba Živojinović. Zajedno su više od 30 godina.

"Sasvim je logično da znamo jedno drugo. Mi smo kompatibilne ličnosti. On je muškarac mog života i moja jača polovina. Ne volim slabiće. Nikad ne bih mogla biti s nekim ko je slabić", rekla je.