Super zabava
7

Ljeto na pomolu uz odlična dešavanja u Aquarius Vilsu, pogledajte program za ovaj vikend

Aquarius Vils
Aquarius Vils
U znaku dolaska sunčanih dana i ugodnih večeri, ekipa iz Aquariusa Vilsa i naredni vikend pripremila je fantastičan program vrijedan pažnje.

Ako želite u dnevnoj varijanti provesti vrijeme u predivnoj ljetnoj bašti tik uz Vilsonovo šetalište uživajući u svježem zraku, suncu i prirodnom okruženju dok konzumirate omiljeno piće ili vrhunski obrok, onda ste sigurno na pravoj adresi.

Ukoliko je ipak vaš izbor noćni izlazak uz live nastupe mladih i talentovanih muzičara koji sviraju na live sceni, vikendi u Aquarius Vilsu su nešto što ne trebate propustiti. Protekli petak u sklopu poznatog Friday Live Stag-a nastupao je bend Pandury, dok je subota bila rezervisana za fenomenalni duo Sara i Đuro & Band.

Novi muzički vikend počinje večeras kada u ovom kultnom sarajevskom klubu nastupa bend Pandury koji svojom karizmom i fantastičnim nastupima stvaraju posebne trenutke za svoju vjernu publiku.

Pandury u Aquarius Vilsu
Pandury u Aquarius Vilsu

Subota će biti u znaku Adi i njegovog benda, mladog muzičara koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim izvođenjem ex-yu pop hitova.

Adi & Band u Aquarius Vilsu
Adi & Band u Aquarius Vilsu

"Pozivamo sve vas koji niste imali priliku slušati ove fantastične bendove da posjetite naš klub večeras, ali i u subotu te uživate u super svirkama i još boljoj atmosferi", poručili su iz menadžmenta Aquarius Vilsa.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine