Neizostavan i vatromet
2.2k

Mahir Mulalić napravio spektakl u Gračanici, na koncertu bilo hiljade sugrađana

A. K.
Foto: A. K./Klix.ba
Foto: A. K./Klix.ba
Mladi bh. pjevač i pobjednik ovogodišnjeg izdanja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Mahir Mulalić održao je večeras spektakularan koncert u rodnoj Gračanici.

Plato ispred Gradske uprave Gračanice večeras je bio ispunjen s nekoliko hiljada Mahirovih obožavatelja, koji su skupa s njim proslavili značajnu pobjedu u srbijanskom muzičkom takmičenju.

Nekoliko sati prije početka koncerta prvi gosti su se već počeli okupljati, a nešto iza 20 sati uz gromoglasne ovacije prisutnih na binu je izašao Mulalić, koji tom prilikom nije krio emociju zbog značajne podrške koju je dobio.

Svoj pobjednički nastup obogatio je brojnim hitovima poput numera "Bosnom behar probeharao", "Kad zamirišu jorgovani", "Neka me ne bude"...

Ove večeri pobjednik "Zvezda Granda" podršku je imao i u svojoj mentorici Mariji Šerifović, zatim pobjednici prošle sezone takmičenja Džejli Ramović, ali i popularnom pjevaču Amelu Ćuriću, koji su se na bini pojavili kao specijalni gosti.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

U okviru večerašnjeg muzičkog spektakla nebo iznad Gračanice također je obasjao i vatromet koji je upriličen u centru grada.

Ranije tokom ovog dana Mulalić je skupa sa svojom muzičkom podrškom imao prijem u Gradskoj upravi Gračanice, a od gradonačelnika Nusreta Helića dobio je i novčanu nagradu.