Turneja "Lav"
0

Milica Pavlović najavila koncert u sarajevskoj Skenderiji, publiku će zabavljati na poseban dan

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Turneja pod naslovom "Lav" jedne od trenutno najpopularnijih pjevačica na Balkanu, Milice Pavlović, započela je velikim koncertom u beogradskoj areni, nakon čega je održala još dva koncerta u Novom Sadu i Zagrebu.

Milica Pavlović je za od potpuno anonimne djevojke iz malog sela Bunibrod kod Leskovca u Srbiji do djevojke o kojoj bruji cijeli region bilo potrebno samo petominutno pojavljivanje u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a da je vrijedna, ambiciozna i posvećena u tome da ostvari svoje snove potvrđuje njena dosadašnja karijera.

Po riječima Saše Popovića ona je na samom vrhu najuspješnijih zvijezda koje je lansiralo muzičko takmičenje "Zvezde Granda".

Milica je u posljednjih dvanaest godina pokazala da je moguće postići izuzetne rezultate i napraviti veliku karijeru isključivo i samo zahvaljujući dobrim pjesmama, nastupima i potpunom posvećenošću svom poslu.

Maksimalna predanost karijeri, besprijekoran imidž i veliki hitovi obezbijedili su joj titulu jedne od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije.

U toku dvanaestogodišnje karijere objavila je pet studijskih albuma koji su pratili veliki hitovi poput pesama "Tango", "Sexy Senorita", "Ljubi, ljubi", "Boginja", "Mogla sam", a ogroman uspjeh su postigle i pjesme sa novog EP-a "Ona nosi Pradu", "Praštaj" i "Gospode moj".

Na svoj 33. rođendan Milica je najavila nastavak turneje "Lav" koja stiže i u glavni grad BiH .

Milica veliki spektakl u Sarajevu u dvorani Skenderija najavila je za 8. mart 2025. godine, odnosno za Dan žena.

Budući da se trudila da svih ovih godina publici pruži svoj maksimum na svakom polju, te da je poznata i kao vrhunski performer, nema sumnje da će njeni fanovi i u Sarajevu imati prilike da uživaju u eksploziji nevjerovatne energije i apsolutnom audio-vizuelnom spektaklu koji je već osvojio cijeli region i o kojem publika mjesecima ne prestaje da priča jer se Milica potrudila da kao performer publici tijekom tri sata programa, odnosno koncerta, pruži nevjerovatnu kombinaciju muzike, plesa, emocija, drame, zabave i priredi im noć koja se ne zaboravlja.

Karte za koncert su već u prodaji putem sistema kupikartu.ba, te na platou Skenderija i u ulici Ferhadija.