Nastupa 20. septembra
301

Neno Murić najavio goste na koncertu u Domu mladih: Šejla Zonić, Jelena Tomašević i Andrijana Božović

I. S.
Foto: Romano Kuduzović
Foto: Romano Kuduzović
Neno Murić otkrio je ko će biti gosti na njegovom solističkom koncertu 20. septembra u Domu mladih u Sarajevu.

"Već nekoliko mjeseci sa svojom ekipom pripremam repertoar i prikupljam energiju za solistički koncert u Sarajevu. Za mene je ovo veliki izazov i jako se radujem druženju sa publikom. Pomno smo birali repertoar, spremali scenografiju i vizuelni identitet koji će pratiti koncert. Posebnu pažnju sam usmjerio na odabir gostiju. Veoma sam sretan što ću scenu podijeliti sa četiri sjajne dame. Moje gošće bit će neke od trenutno najpopularnijih muzičkih imena: Jelena Tomašević, Šejla Zonić, Andrijana Božović i Jovana Bojanić", rekao je.

Dodao je da će koncert biti podijeljen u dva dijela. Akcent je na dobroj atmosferi, gdje će pored njegovih autorskih pjesama izvesti i neke od najpopularnijih pop kompozicija.

"U drugom dijelu odat ćemo omaž najljepšim boemskim pjesmama, bez kojih nijedan dernek ne može proći. S gošćama ću otpjevati nekoliko poznatih dueta, ali će publika imati priliku da uživa i u njihovom repertoaru. Vidimo se 20. septembra u Domu mladih. Karte se mogu kupiti online na platformi kupikartu.ba i na biletarnicama Skenderije i BKC-a. Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju", kazao je.