Poslušajte novu pjesmu
540

Neno Murić oduševio na "Biseru Jadrana", snimio spot i zakazao Dom Mladih u Sarajevu

N. C.
Foto: Mihael Đuričić
Foto: Mihael Đuričić
Popularni pjevač Neno Murić oduševio je region novom numerom "Ko sam ti ja", koju je izveo na prvom regionalnom festivalu "Biser Jadrana" u Tivtu.

Murić je istakao da je zadovoljan plasmanom pjesme te dodao da su ljudi su prepoznali iskrenu emociju i odmah nakon festivala počeli su je tražiti njegovim nastupima.

"Festival 'Biser Jadrana' je potreban regionu. Iako je ove godine doživio svoju premijeru, organizacija je bila na visokom nivou. Publika je sjajno odreagovala na skoro sve kompozicije i učesnike. Prije nekoliko dana uradio sam spot za festivalsku pjesmu, tako da sada mogu reći da 'Ko sam ti ja' ima i lice i naličje. Radujem se što ću novu pjesmu, ali i nekoliko drugih mojih hitova moći izvesti na solističkom koncertu 20. septembra u sarajevskom Domu mladih . Svi ste pozvani, dođite da pjevamo skupa i razmijenimo lijepu energiju", kazao je Murić.

Još jednom se pokazalo da su festivali sjajna prilika za promociju novih pjesama. Nenova pjesma "Ko sam ti ja", s festivala u Tivtu, jedna je od najslušanijih numera kako na digitalnim platformama, tako i na radio stanicama u regionu.