Sjajna zabava
20

Nešad Selman, bend Pandury i DJ Mahir Beathouse ovaj vikend u Aquarius Vilsu

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Vikend koji je iza nas obilježen je zajedničkim nastupom benda Pandury i Mirze kojem je prethodio "warm up" nastup poznatog sarajevskog DJ-a, DJ Mahir Beathouse.

"Zadovoljstvo prisutne publike u našem klubu pokazalo je da smo napravili odličan izbor sa DJ Mahirom koji je zagrijao publiku pred fantastičan nastup benda Pandury i Mirze. To je svakako nešto što će postati praksa na muzičkoj sceni u našem klubu", istakli su iz Aquarius Vilsa.

Pandury
Pandury

Već sutra na live sceni Aquarius Vilsa vraća se bend Pandury. Poznati po odličnoj atmosferi koju naprave ovaj bend je postao nezaobilazna muzička destinacija sarajevske publike. Zagrijavanje počinje u 21 sat kada će live scenu zauzeti DJ Mahir Beathouse

DJ Mahir Beathouse
DJ Mahir Beathouse

Glavni događaj ovog vikenda je u subotu u sklopu "Happy Saturday" događaja kada će u ovom klubu nastupiti Nešad Selman. Vrhunske glasovne mogućnosti ali i po širina muzičkog repertoara koju ovaj mladi muzičar posjeduje garancija su dobrog provoda ove subote u Aquariusu.

Nešad Selman
Nešad Selman

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885 u periodima:

  • Ponedjeljak-četvrtak u periodu od 14 do 22 sata,
  • Petak-nedjelja u periodu od 15 do 19 sati, kao i putem web stranice www.aquariusvils.com. Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem Facebook i Instagram stranice.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine, raduje se zajedničkom druženju.