Napunila 52 godine
132

Nina Badrić proslavila rođendan objavom nove pjesme: Evo koliko se promijenila od početka karijere

N. O.
Hrvatska pjevačica Nina Badrić danas slavi 52. rođendan, a tim povodom je objavila i novu pjesmu koja nosi naziv "Kako si".

Pjesmu su radili Ante Pecotić i Srđan Kurpjel, dok je za spot bio zadužen Arnej Misirlić. "Kako si" je još jedna pjesma s novog Nininog albuma.

"A za rođendan red je da ja počastim vas koji ste uz mene sve ove godine", napisala je na Instagramu najavljujući novu pjesmu.

Pjevačica danas slavi 52. rođendan i jedna je od najpoznatijih i najuspješnijih pjevačica iz susjedne Hrvatske, a s nastupima započela je još ranih 1990ih.
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ninine fotografije iz mladosti pokazuju da se popularna pjevačica nije mnogo promijenila kroz godine karijere.

Svojevremeno je priznala da na ekranu djeluje starije i krupnije te da je na ulici rijetki prepoznaju, kao i da joj je drago što joj često govore da uživo izgleda mlađe.

Nedavno je boravila u Sarajevu, a priznala je koliko voli doći u glavni grad Bosne i Hercegovine.

"Ne poznajem osobu koja ne voli Sarajevo. Ko god dođe u ovaj grad na prvu se zaljubi u ljude i atmosferu. Mene za Sarajevo veže mnogo ljudi i prekrasnih uspomena. Mnogo je divnih koncerata iza mene: od BKC-a, Skenderije, Zetre i brojnih klubova. Sve vam govori kad svaki put prije koncerta u Sarajevu dođem ranije da sebi dam malo gušta", izjavila je za Klix.ba svojevremeno.