"Ako nam je suđeno"
172

Nižu se reakcije na duet Šejle Zonić i Kebe, publika oduševljena: Jeste li ga već poslušali?

I. S.
Šejla Zonić i Dragan Kojić Keba nedavno su predstavili duet pod nazivom "Ako nam je suđeno", a pozitivne reakcije nižu se na društvenim mrežama.

"Ako nam je suđeno da u nov život idemo, ako osudi nas svet, barem da skupa ginemo", dio je stihova ovog singla. Zanimljivo je to da je Keba napisao tekst i radio na muzici. Sudeći prema reakcijama publike, pjesma je pun pogodak.

"Zaista nisam znala da si ti ovako dobar autor! Ovo prosto miluje dušu, svaka riječ, svaki ton. Od ovog trenutka broj jedan na mojoj playlisti", "Svaka čast, Šejla. Nijedne se svoje pjesme nećeš stidjeti ni za 50 godina. O Kebi da i ne pričamo. Dva super izvođača!", "Keba je čudo i svaki put pogodi duetsku pjesmu", "Dobar spoj glasova! Bravo za oboje, ali Keba...", neki su od komentara na YouTubeu.

Keba isprva nije htio otkriti da je snimio duet sa Šejlom, ali je ubrzo ipak potvrdio tu informaciju.

"Za sebe mogu da kažem da sam najbolji čuvar tajni, ali u ovom slučaju to je baš neizvodivo, jer se u Grandu već šuška o duetskoj pjesmi pa sad mogu to i da potvrdim. Dok je trajalo takmičenje, došao sam na ideju o duetu s nekim i tako je sve počelo. Dobio sam odobrenje od direktora Šljivića, koji je imao svoje prijedloge, a ja svoje i od poglavice Saše Popovića, kojeg sam iz milja tako zvao tokom takmičenja, a kojem se moja ideja baš dopala", rekao je za Grand. Također je naveo da ima osjećaj da će ovaj duet biti hit.