Koncert 2. novembra
94

Nova pjesma i nova frizura: Jelena Rozga predstavila singl "Lavica", pjevat će ga i u Zetri

N. O.
Jelena Rozga nedavno je na festivalu "Melodije Jadrana" predstavila pjesmu "Lavica" koju će izvesti i na predstojećem koncertu u Sarajevu kojim će završiti turneju "Minut srca mog".

Nakon spektakularnih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novog Sadu, Skoplju i Zadru, Jelena Rozga se polako priprema za najemotivniji trenutak, za posljednji koncert turneje "Minut srca mog", koji će se održati u Sarajevu, 2. novembra u Zetri.

Do tada je odlučila počastiti publiku još jednom pjesmom s kojom se predstavila na festivalu "Melodije Jadrana". Na ovom festivalu je pokazala i novu frizuru, a plavu kosu je ošišala u kratki bob.

Pjesmu je radio provjereni Jelenin tim Tonči i Vjekoslava Huljić .

Prema prvim reakcijama stihovi pjesme posebno su se dopali ženskoj populaciji: "Uzmi lutku na koncu, a ne ženu k‘o ja, ja sam po mome ocu lavica, Uzmi laku k‘o pero, a ne vjetar k‘o ja, ja sam lik i djelo, ja sam lavica...",

Jelena ubrzo najavljuje i promociju spota za ovu pjesmu, koja će se naći na repertoaru i u Zetri, gdje će prirediti, kako organizatori iz agencije Travel4Fun najavljuju, jedinstven muzičko-scenski spektakl .