Traje od 7. do 9. juna
0

Novost na festivalu: Jačanje partnerstva Kupikartu.ba x Garden of Dreams

N. O.
Foto: Press
Foto: Press
Ove godine, KupiKartu.ba će otkupiti VIP ulaznice za festival i pozvati goste da se pridruže događajima tokom festivala.

"S velikim zadovoljstvom najavljujemo da je naš dugogodišnji partner, KupiKartu.ba, donio uzbudljivu odluku da unaprijedi iskustvo na Garden of Dreams Festivalu 2024. Ove godine, KupiKartu.ba će otkupiti VIP ulaznice za festival i pozvati svoje cijenjene goste da nam se pridruže na događajima u Domu mladih, čime dodatno potvrđuju svoju posvećenost i podršku našem festivalu", poručuju organizatori.

Navode kako su ponosni što mogu potvrditi da su produžili uspješno partnerstvo s KupiKartu.ba. Već deset godina, KupiKartu.ba je temelj u industriji prodaje ulaznica u Bosni i Hercegovini, pružajući besprijekornu i pouzdanu uslugu bezbrojnim posjetiocima događaja. Njihova predanost izvrsnosti učinila ih je pouzdanim imenom za prodaju ulaznica za razne događaje, uključujući koncerte, festivale, sportske događaje i pozorišne predstave.

"Naše partnerstvo s KupiKartu.ba bilo je ključno za uspjeh Garden of Dreams Festivala tokom godina. Njihova podrška i saradnja omogućile su nam da kontinuirano unapređujemo festivalsko iskustvo, dovodeći vrhunske izvođače i zabavu našoj publici. Odlučivši se za kupovinu VIP ulaznica za svoje goste, KupiKartu.ba ne samo da potvrđuje svoju posvećenost festivalu, već i pokazuje svoju predanost pružanju izvanrednih iskustava svojim korisnicima", navode dalje.

Ovaj gest ističe njihovu ulogu kao vodećeg pružatelja usluga u industriji prodaje ulaznica i njihovu nepokolebljivu podršku sektoru umjetnosti i zabave u Bosni i Hercegovini.

"Radujemo se što ćemo dočekati KupiKartu.ba i njihove goste na Garden of Dreams Festivalu 2024. Zajedno ćemo stvoriti nezaboravne uspomene i proslaviti deceniju uspješnog partnerstva", poručuju.

Za više informacija o festivalu posjetite web stranicu www.gardenofdreams, a za kupovinu ulaznica, posjetite www.kupikartu.ba.