Odustali od ideje
60

Par iznenađen cifrom koju srbijanska pjevačica traži za nastup na svadbi: Što je mnogo, mnogo je

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Budući bračni par iz Beograda želio je angažovati srbijansku pjevačicu za nastup na njihovoj svadbi. Međutim, bili su iznenađeni cifrom koju ona traži.
Riječ je o Editi Aradinović. Kako tvrde, ona za samo sat vremena nastupa traži 7.000 eura.

"Spremam svadbu. Moja žena je imala veliku želju da osim benda koji će biti zadužen za atmosferu tokom slavlja imamo i nekog poznatog izvođača. Dugo smo razmišljali ko bi to mogao da bude, a onda smo shvatili da smo se upoznali na Editinom nastupu u Beogradu i da generalno volimo njene pjesme i njen glas", rekao je budući mladoženja za srbijanske medije.

Kada su se dogovorili da to bude Edita, nazvali su ljude koji se bave organizacijom njenih nastupa i dobili odgovor koji ih je malo šokirao.

"Za sat vremena 7.000 eura. Što je mnogo, mnogo je pa smo brzo odustali od te ideje", dodao je.

Pjevačica se još uvijek nije oglasila povodom ovih tvrdnji. Nedavno je na društvenim mrežama otkrila je svojim pratiteljima kakva je estrada zapravo, što je privuklo mnogo pažnje.

"Evo i sebe prozivam, a sama sam svjedok svemu i svačemu i samo ću vam reći - sve je laž. Estrada je laž, cijela muzička industrija je laž. Ne postoji normalan čovjek, svi su iza vrata nesigurni, sje-ani, uplašeni, nesretni, usamljeni. Buđenje dolazi iznutra, slobodnom i jakom voljom, disciplinom i ljubavlju. Nisam rekla budi dobar i glup, nego budi dovoljno pametan da izbjegneš, zaobiđeš ili na neki način pomiluješ nesretnog i 'hrđavog' čovjeka, jer od egoista i ljudskih smradova pobjeći ne možemo", između ostalog je napisala.