Razočarala fanove
69

Pink zbog lošeg zdravstvenog stanja otkazala nastup u Švicarskoj, oglasila se i na Instagramu

L. R.
Pink (Foto: EPA-EFE)
Pink (Foto: EPA-EFE)
Pjevačica Pink otkazala je svoj posljednji nastup u Švicarskoj zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Naime, 44-godišnja pjevačica je trebala danas nastupati u Bernu, međutim, nakon konsultacija s ljekarima morala je odgoditi nastup u sklopu ljetne turneje na kojoj promoviše album "Trustfall". S tim u vezi oglasila se i putem Instagrama.

"Jako mi je žao što sam morala otkazati nastup u Bernu ove srijede. Činim sve što mogu kako bih mogla nastupati za vas svake večeri, ali nakon konsultacija sa svojim ljekarom i istraživanja svih dostupnih opcija, rečeno mi je da sutra ne mogu nastaviti s nastupom", napisala je na početku objave.

Ona je u objavi navela i da će novac od kupovine ulaznica biti vraćen.

"Radovala sam se biti s vama i stvarati zajedničke uspomene te podijeliti performans s vama. Toliko sam razočarana da moramo otkazati. Šaljem vam svima ljubav i zdravlje te stvarno se nadam da ćemo se uskoro ponovno vidjeti", dodala je.

Mnogi fanovi su bili razočarani što je nastup otkazan, ali su joj poželjeli brz oporavak. Još uvijek nije poznato o kojem se zdravstvenom problemu radi. Međutim, u snimku kojeg je podijelila u junu, Pink je navela da je turneju započela s bolovima u želucu i menstruacijom, a također je dodala da se i "malo otrovala hranom".

Inače, naredni nastup bi trebala održati 6. jula u Kopenhagenu. Evropsku turneju trebala bi završiti do 25. jula, a onda se vratiti u SAD, kako bi tamo održala još nastupa.