Na Fortici
22

Pogledajte kako je bilo prvu večer "From Herz with love" festivala

N. C.
Iza nas je prva večer ovogodišnjeg izdanja From Herz with Love festivala, koji je svojim posjetiteljima osigurao dvije nezaboravne večeri uz vrhunsku produkciju i 11 DJ-eva iz svijeta i regiona!

Premijernu večer festivala predvodio je svjetski priznat DJ i producent Mihai Popoviciu iz Rumunije. Ovo je ujedno bilo i njegovo premijerno predstavljanje na prostorima Bosne i Hercegovine. Uz Mihaija, tokom cijele večeri prisutne su rasplesale i regionalne zvijezde elektronske scene: Miro (Split), Doel (Sarajevo) i Dario Suerte (Mostar).

Činjenica je da slike govore više od riječi! Pogledajte galeriju slika sa otvaranja najsrčanijeg festivala regije. A večeras, u finalu, na Forticu stiže legendarni Radio Slave, ikona i hitmaker iz Velike Britanije koji je stvorio numere koje definiraju klupsku scenu! Pridružuju mu se i regionalna imena Andrej Jelić, Luka Čikić, Lubnya, Remi i Bobi. Definitivno jedan od događaja koje ne smijete propustiti u ovom mjesecu! Festivalska vrata se i večeras otvaraju u 21:00 sati, a plešemo do 6:00 sati ujutro!

Organizatori naglašavaju da je online prodaja karata završena te da večeras svoju kartu možete kupiti na festivalskoj lokaciji. Ne zaboravite i opciju besplatnog prijevoza do festivalske lokacije, s prvom bus linijom koja kreće u 21:00h kod Gimnazije (Španjolski trg).