Super provod
27

Predstojeći vikend u Aquarius Vilsu uz poznata imena domaće muzičke scene

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Protekli vikend u Aquarius Vilsu bio prepun zabave, a isto očekuje i ovoga vikenda sve posjetitelje ovog kultnog sarajevskog kluba uz provjerena imena domaće muzičke scene.

Prošle sedmice, zabavu je otvorio warm up DJ-a Mahira Beathouse, što je nastavio bend Pandury napravivši odličan provod. U subotu je muzičku ludnicu priredio mladi talentovani Adi sa svojim bendom.

Ovoga vikenda, zabava se nastavlja. Petak u Aquarius Vilsu je rezervisan za bend Pandury koji će, sigurni smo, i posljednjeg petka u januaru napraviti super atmosferu.

Pandury
Pandury

Kako bi se posjetioci zagrijali pred nastup benda Pandury, od 21 sat live stage će kroz warm up nastup zauzeti sarajevski DJ Mahir Beathouse.

"Warm-Up nastup je nešto što se pokazalo fantastično i što je naša publika super prihvatila. Ovu praksu ćemo sigurno nastaviti i u idućem mjesecu a na insistiranje naše publike, ovu praksu ćemo u februaru prebaciti i u subotu", poručili su iz menadžmenta Aquarius Vilsa.

DJ Mahir Beathouse
DJ Mahir Beathouse

Ovaj vikend u sklopu događaja "Happy Saturday" u subotu nastupa popularni sarajevski pjevač Mirza Pandur zajedno sa svojom provjerenom ekipom.

"Mirza Pandur je dokazano muzičko ime na našoj klubskoj sceni pa smo se odlučili da Mirzi i njegovoj ekipi ovaj put osiguramo glavni vikend termin i live stage u sklopu našeg popularnog 'Happy Saturday' događaja. Pozivamo sve muzičke sladokusce i naše drage goste da dođu u subotu kako bi prisustvovali još jednom super muzičkom događaju", istakli su iz Aquarius Vilsa.

Mirza Pandur
Mirza Pandur

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885 u periodima:

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14:00 do 22:00 sati
  • Petak - nedjelja u periodu od 15:00 do 19:00 sati

kao i putem web stranice www.aquariusvils.com.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovih Facebook i Instagram stranica.

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine